دسته : آشپزی,خانه داری,دسر هاتاریخ: 2017/06/17

طرز تهیه تارت خرما با حلوا پسته ویژه رمضان

تارت خرما با حلوا پسته

در ماه رمضان اصولا از شیرینی ها و دسرهایی استفاده می شود که طبع گرمی دارند تا به اصلاح سرد بودن روزه را از بین ببرد.در این میان خرما که یکی از اجزای ثابت ماه رمضان و سفره افطاری می باشد در واقع می توان به عنوان نماد ماه رمضان از آن یاد کرد طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع دسرهای خوشمزه و مقوی برای سفره افطار می توان از آن استفاده نمود. در این پست قصد داریم طرز تهیه  تارت خرما با حلوا پسته را آموزش دهیم.

طرز تهیه تارت خرما :
یک کاسه خرما را خوب بشویید و هسته های آن را جدا کنید و داخل ظرفی یک قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت بگذارید و خرما را به آن اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا خرماها له شود و حالت پوره بگیرد به آن کمی پودر دارچین بزنید و یک بسته بیسکوئیت ساقه طلایی پودر کرده و به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید حالا ته قالب تارت و دیواره ها را چرب کرده و مواد خرمایی را داخل آن پخش کنید طوری که وسط آن خالی بماند بخاطر اینکه می خواهیم وسط آن حلوا بریزیم. داخل یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

مواد لازم برای حلوا پسته :
آرد: نصف لیوان
پودر قند: ۱/۳ لیوان
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر پسته: نصف لیوان
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۸۰ گرم

طرز تهیه حلوا پسته :
آرد را داخل قابلمه تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود و کره را اضافه کنید و کمی تفت بدهید رنگ آن نباید تغیر کند. از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر پسته و گلاب و پودر هل را بیافزایید و خوب مخلوط کنید. حلوا را روی تارت خرما بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و تزیین کنید. نوش جان و التماس دعا

این مقدار مواد برای دو عدد تارت متوسط هست.