طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی نوروزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی نوروزی

شیرینی نارگیلی هندی

شاید در چند سال گذشته در عین تنوع بسیار زیاد شیرینی های پذیرایی عید نوروز احساس کنید که همه ان ها تکراری بوده و دوست دارید یک شیرینی متنوع برای پذیرایی از میهمانان خود داشته باشید.برای این کار شاید خیلی از شیرینی فروشی های را گشته باشید اما نتیجه نداشته باشد.ولی خودتان دست به کار شوید امروز طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی را برای شما عزیزان خواهیم گذاشت که بسیار متنوع بوده و شکل و رنگی جالب و زیبا دارد.

مواد اولیه جهت تهیه شیرینی نارگیلی هندی :
برای ۴ نفر
کره ۷۵گرم
شیر  ۱۷۵گرم (پرچرب و غلیظ)
پودر نارگیل ۲۰۰گرم
رنگ خوراکی چند قطره (صورتی)
طرز تهیه شیرینی نارگیلی هندی:
ابتدا کره را درون یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود و مرتب آن را هم می‌زنیم تا نسوزد. نارگیل را به کره افزوده و آنها را با هم می‌زنیم. شیر غلیظ و رنگ خوراکی صورتی را اضافه کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم می‌زنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم تا مخلوط نارگیل کمی سرد شود. وقتی به اندازه کافی سرد شد آن را به قطعات مستطیلی یک اندازه برش زده و اجازه می‌دهیم یک ساعت کنار بمانند تا سفت شوند، سپس شیرینی‌های نارگیلی آماده را سرو می‌نماییم.

نکات:
۱)بهترین ظرف برای طبخ این شیرینی ظرف چدنی است.
۲)می‌توان در زمان سرد شدن، مواد را در قالب مستطیلی ریخته و آن را با پشت قاشق به هم فشرده کرد تا زمان برش زدن راحت‌تر باشد.
۳)این شیرینی معمولا مغز ندارد اما میتوانید برای آن مغز دلخواه یا کرم نارگیل قرار دهید.
۴)اگر شیر غلیظ نبود به آن کمی شیر خشک اضافه کنید.
۵)بهتر است شیرینی ها را مثل هندی ها در ابعاد قند برش بزنید تا زیباتر شود.

منبع: سایت نوروز ۹۵

کلمات کلیدی:

  • شیرینی نارگیلی هندی -
  • شیرینی نارگیلی -
  • طرزتهیه شیرینی نارگیلی هندی -
  • شیرینی عسلی هندی -
  • طرزتهیه شیرینی هندی ماهامری -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *