نان کره ای نمکی شیرینی مخصوص اسکاتلند در سال نو

نان کره ای نمکی شیرینی مخصوص اسکاتلند در سال نو

نان کره ای نمکی

نان کره ای نمکی و یا نان کره ای گونه از نان و یا شیرینی می باشد که می توان در کنار نوشیدنی ها از آن استفاده نمود.بیشتر در جزایر بریتانیا از جمله اسکاتلند مورد استفاده قرار می گیرد.در این شیرینی مهارت شیرینی پز باید به گونه باشد که طعم و عطر کره داخل شیرینی های حس شود و همچنین بافت نرم و لطیف ان نیز گویای تازگی نان کره ای نمکی باشد.

نان کره ای نمکی اسکاتلندی  یا به زبان انگلیسی محاوره ای «شورتیز»، در جزایر بریتانیا همیشه در مراسم خاصی همچون کریسمس تهیه و سرو می شود. کلید تهیه این کلوچه های ترد و خوشمزه کره ای این است که خمیر را به خوبی ورز دهید و دست و ظرفی که با آن خمیر را درست می کنید، باید سرد باشد.

• تعداد: ۸ عدد
• زمان پخت و پخت: ۵۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه نان کره ای نمکی:
• ۱ ۱/۴ پیمانه آرد کامل
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه شکر
• یک قالب کره آب شده

طرز تهیه نان کره ای نمکی:
۱٫ فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. با استفاده از انگشتان خود شکر را اضافه کنید تا مایه حالت ماسه ای به خود بگیرد. سپس آن را به قدری ورز دهید که خمیر یکدستی حاصل شود.

۲٫ خمیر را روی سینی فر پهن کنید و از کناره ها کمی خالی بگذارید. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. روی آن شکر بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک کاملا طلایی شود.

۳٫ هنگامی که نان کره ای هنوز گرم است آن را با چاقوی تیزی برش دهید و همان طور گرم سرو کنید.

منبع : بیتوته

کلمات کلیدی:

  • - شیرینی اسکا تلند -
  • شیرینی های نمکی -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *