طرز تهیه کوکی گوزنی برای روز ولنتاین

طرز تهیه کوکی گوزنی برای روز ولنتاین

کوکی گوزنی

کوکی ها را با استفاده از کرمی به نام رویال آیسینگ می توان تزیین نمود.چون قصد داریم کوکی را برای روز ولنتاین اماده نماییو به شکل قلب قالب مز نیم و پس از اماده شدن روی آن را با کرم آیسینگ تزیین می کنیم.کوکی گوزنی هم باید تزیین اش با آیسینگ انجام شود و هم برای شاخ های آن از کوکی های کوچکتر استفاده نمود.

• تعداد: ۳۶ عدد

• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

• زمان خنک شدن: ۲ ساعت

• زمان پخت: ۷ دقیقه

 

مواد لازم برای کوکی گوزنی:

• ۲/۳ پیمانه کره آب شده

• ¾ پیمانه شکر

• یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک عدد تخم‌مرغ

• یک قاشق غذاخوری شیر

• یک قاشق چایخوری وانیل

• دو پیمانه آرد کامل

• رویال آیسینگ*

• رنگ غذای قهوه ای

• پاستیل سفید

• اسمارتیز قرمز

• اسمارتیز قهوه ای

طرز تهیه کوکی گوزنی:
۱٫ در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.

۳٫ آنها را داخل سینی فر قرار دهید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

۴٫ به رویال آیسینگ* رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.

مواد لازم برای  رویال آیسینگ:

• ۴۵۰ گرم پودر قند

• ۳ قاشق غذاخوری پودر مِرینگ

• نصف قاشق چایخوری پتاسیم بی تارترات

• نصف پیمانه آب گرم

• یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه:
۱٫ در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت ۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

منبع: برترین ها

کلمات کلیدی:

  • شیرینهای ولانتاین -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *