عضویت در کانال تلگرام پرشین بکس

طرز تهیه کوکی لینزر مخصوص کریسمس

طرز تهیه کوکی لینزر مخصوص کریسمس

کوکی لینزر

شیرینی های مخصوص کریسمس که هر کدام مربوط به کشوری خاص می باشد بیتشر حالت کوکی و یا بیکسویت دارد که با شکلات، پودر قند،ژله و یا مربا تزیین می ود.در این پست قصد داریم کوکی لینزر که مخصوص کشور اتریش برای سال نو میلادی می باشد را آموزش دهیم.مدت زمان نگهداری این شیرنی یک هفته می باشد.

اتریش: کوکی لینزر
کوکی‌ Linzer، محبوب ترین شیرینی شب عید کشور اتریش و ایالت متحده آمریکا است. این شیرینی را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد. اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار گرفته اند و یک لایه مربا یا مارمالاد وسط آنها را پر کرده است.

تعداد: ۴۸ عدد کوکی
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم :
گردو: ۲۲۷ گرم
نشاسته ذرت: نصف پیمانه
کره آب شده: ۱٫۵ پیمانه
شکر قنادی: ۱ و ۱/۳ پیمانه
وانیل: دو قاشق چایخوری
نمک: ¾ قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت: یک عدد
آرد کامل: ۲ و ۳/۴  پیمانه
مربای آلبالو یا تمشک: ¾ پیمانه

 

طرز تهیه :
۱٫ گردو و نشاسته ذرت را در غذاساز بریزید هم بزنید تا گردوها کاملا پوره و آسیاب شوند.

۲٫ در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با هم‌زن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید. دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله مخلوط آرد و گردو را اضافه کنید.

۳٫ خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. آنها را گلوله کنید و سپس فشار دهید تا به دایره مسطح تبدیل شوند. آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت ۴ تا ۵۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

۴٫ فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس روی سطح صاف، آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز کنید تا نازک شود. با قالب های فلزی به اشکال دلخواه آنها را برش دهید و هر تعداد کوکی که می توانید از آن تهیه کنید. همین کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید.

۵٫ کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کوکی ها را با فاصله داخل آن بچینید. آنها را به مدت ۱۷ تا ۲۰۰ دقیقه در فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شوند. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

۶٫ پس از پخته و خنک شدن همه کوکی ها، ۱/۳ پیمانه پودر قند باقی مانده را روی آنها الک کنید.

۷٫ در یک کاسه کوچک، مربا را با چنگال هم بزنید تا نرم شود. سپس روی نیمی از کوکی ها بمالید. روی آنها یک لایه کوکی دیگر که پودر قند دارد بگذارید. این شیرینی خوشمزه آماده سرو است.

۸٫ باید بدانید این شیرینی را می توان به مدت ۱ هفته در دمای اتاق و دو ماه در فریزر نگهداری کرد.

منبع: بیتوته

کلمات کلیدی:

  • طرز تهیه بسکویت کوکی کریسمسی -
  • طرز تهیه لینزر کوکی -

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *