طرز تهیه کوکی قلبی شکری برای ولنتاین

کوکی قلبی شکری

 

کوکی های در واقع یک نوع شیرینی که بیشتر به بسکوییت شباهت دارند اما بافت ان ها با بیسکوییت کمی متفاوت است و معمولا داخل کوکی  انواع اجیل ها و یا شکلات وجود دادر.کوکی ها را می توان به هر شکل و رنگی پخت و تزیین نمود از این رو برای انواع مناسبت ها از جمله ولنتاین مناسب می باشند.در ادامه کوکی قلبی شکری را آموزش خواهیم داد.

 

مواد لازم برای کوکی قلبی شکری:
برای ۳۶ نفر
کره آب شده دو سوم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد کامل دو پیمانه
پاستیل سفید رنگ غذای قهوه ای
اسمارتیز قهوه ای اسمارتیز قرمز
پودر قند ۴۵۰ گرم
پودر مِرینگ ۳ قاشق غذاخوری
پتاسیم بی تارترات نصف قاشق چایخوری
آب گرم نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی قلبی شکری:
مرحله ۱
در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید

مرحله ۲
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید

مرحله ۳
آنها را داخل سینی فر قرار دهید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوندمرحله ۴
به رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی قلب ها بریزید

مرحله ۵
طرز تهیه رویال آیسینگ
در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت ۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید

منبع: برترین ها