طرز تهیه کوکی شکری مارمالادی عید

کوکی شکری مارمالادی

کوکی یک شیرینی سبک با بافتی ترد می باشد که می توان آن را به صورت ساده آماده نمود و با شکر و مارمالادهای مختلف تزیین کرد همچنین در ایان عید چون خوراکی هایی با طعم شیرینی زیاد استفاده می شود و ممکن است میهمانان از خوراکی های شیرینی زیاد خوششان نیاید.شما می تواند از مارمالادهای میوه های ترش بر روی کوکی های خود استفاده نمایید.در ادامه کوکی شکری مارمالادی را آموزش خواهیم داد.
شیرینی المانی – شیرینی مشهدی – شیرینی مربایی – شیرینی مارمالاد یا .. با هر اسم دیگه ای که باشه یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خشک در ایران به حساب میاد .

مواد لازم برای کوکی شکری مارمالادی:
ارد: 1 و 1/4 پیمانه
کره:1/2 پیمانه 113 گرم
شکر ریز :1/2 پیمانه
تخم مرغ :1 عدد
وانیل: 1 قاشق چای خوری
مقداری مربای یا مارمالاد دلخواه “من از توت فرنگی استفاده کردم”

سفیده تخم مرغ + کنجد – پسته خرد شده یا خلال بادام و ..

طرز تهیه کوکی شکری مارمالادی:
کره را بزارید تا با محیط هم دما شود بعد با پودر شکر هم بزنید تا رنگش کرمی بشه و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی و بدست نچسبی بدست بیاد
خمیر رو روی میز کار با کمک وردنه پهن کنید و قالب بزنید و نصفی از شیرینی هایی رو که قالب زدید رو وسطش رو دوباره قالب بزنید

شیرینی ها رو داخل سینی فر بچینید با برس روی همشون رو سفیده تخم مرغ بمالید
و داخل فری که از قبل روی 170 درجه سانتی گراد روشن کرده بودید به مدت 15-20 دقیقه بزارید تا بپزد و بعد از فر خارج کنید و وقتی شیرینی ها سرد شد روی شیرینی هایی که سوراخ ندارن مربا یا مارمالاد بمالید و شیرینی تو خالی را روی ان قرار بدید

منبع:  سایت برترین ها