طرز تهیه کاپ کیک هندوانه

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه

کاپ کیک

 کاپ کیک یا کیک فنجانی یکی از میان وعده ها و عصرانه های همیشگی و خوشمزه می باشد که خانم ها علاقه بسیاری برای اماده کردن آن دارند.اما می توان تزیین این کیک را جوری انجام داد که متناسب برای شب یلدا باشد و بتوانید پذیرایی عالی داشته باشید.قرار است کاپ کیک ها را به صورت هندوانه تزیین کنیم . همچنین کپسول های آن نیز باید طرح و رنگی متناسب با هندوانه داشته باشد تا کاپ کیکی هندوانه ای داشته باشد.

کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا
مواد لازم برای کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا :
هندوانه له شده : ۱ پیمانه
آرد : ۲۲۰ گرم
کره : ۱۲۵ گرم
بکینگ‌پودر : ۱ قاشق سوپ‌خوری
شکر : ۱۶۵ گرم
آب هندوانه : یک‌ چهارم پیمانه
تخم‌مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا :
ابتدا داخل قالب کاپ‌کیک را کاغذ مخصوص کاپ‌کیک می‌گذاریم.
سپس کره و شکر را با همزن می‌زنیم تا سبک و سفید شود.
تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه می‌کنیم.
آب هندوانه را هم اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.
مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپ‌کیک می‌ریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتی‌متر خالی باشد؛ سپس کاپ‌کیک‌ها را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا کاملا پخته شود.
دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد باشد.

کاپ کیک

تزئین کاپ‌ کیک هندوانه
ابتدا خمیر فوندانت را از لوازم قنادی تهیه کرده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهای مختلف قالب می‌زنیم و برای تزیین روی کیک‌ها می‌گذاریم.
نکته: خمیر فوندانت را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگ‌های مختلف موجود است. البته خودتان هم می‌توانید رنگ‌آمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.

منبع : زندگی ایده آل

کلمات کلیدی:

  • آموزش کاپ کیک هندوانه -
  • طرزتهیه کاپ کیک هندوانه ای -
  • کاپ کیک هندوانه ای -
  • کیک هنوانه -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *