طرز تهیه پشمک شکلاتی نوروزی

طرز تهیه پشمک شکلاتی نوروزی

پشمک شکلاتی

از دیرباز پشمک به عنوان یک خوراکی و تنقلات بود که در خیابان ها معمولا به فروش می رسید و پس از ان پشمک های کارخانه ای کم کم روانه بازر شد و سپس پشمک لقمه ای که بسیار خوشمزه بود و در طعم های مختلف می توانست باب سلیقه هر فردی خصوصا پشمک شکلاتی آن که طرفداران بسیاری دارد.در ادامه می خواهیم طرز تهیه پشمک شلاکتی را به شما عزیزان آموزش دهیم که بسیار راحت و سریع بوده و طعمی عالی دارد.

مواد اولیه :
شکلات تخته ای به مقدار لازم
پشمک به مقدارلازم
قالب شکلات در طرح های دلخواه

طرز تهیه پشمک حاج عبدالله :
برای تهیه پشمک حاج عبدالله ( شکلات پشمکی ) شکلات رو به طریق بن ماری آب میکنیم و وقتی آب شد با پشت قاشق دور تا دور داخل قلب هارو کاکائویی می کنیم.

بعد به مدت ۳ دقیقه میذاریم داخل فریزر تا ببنده.

بعد مجدد همین کارو تکرار میکنیم تا تمام دور قلب ها آغشته به شکلات بشن.

باز ۳ دقیقه داخل فریزر میذاریم.

در این نوع باید کل قالب را با شکلات آغشته کنید تا پشمک ها در ظاهر دیده نشوند.

حال مقداری پشمک را روی شکلات در قالب قرار می دهیم و با انگشت می فشاریم. می خواهیم حجمش کم شود ولی جرمش زیاذ…امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید. تا جایی که جا دارد درون قالب پشمک می فشاریم.

یک لایه ی دیگر شکلات ذوب شده روی پشمک می ریزیم و صاف می کنیم.

به همین روش همه ی قالب ها را پر می کنیم و برای مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

می تونین از شکلات سفید استفاده کنین و رنگ خوراکی دلخواهتون رو بزنین.

می توانید شکلات های را با مغز آجیل و پشمک درست کنین تا برای عید نوروز مناسب تر باشد.

کلمات کلیدی:

  • شکلات پشمکی -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *