طرز تهیه پادرازی شیرینی نوروزی مشهدی ها

طرز تهیه پادرازی شیرینی نوروزی مشهدی ها

پادرازی

در ایام عید برای پذیرایی ای میهمانان صاحبخانه با میوه و شیرینی و آجیل این مهم را انجام میدهد.اما در برخی شهرها دوست دارند که این شیرینی،شیرینی مخصوص و محلی شهر خودشان باشد.مشهدی ها شیرینی سنتی به اسم پادرازی دارند که بسیار خوش عطر و طعم می باشد و می توان گفت به آسانی نیز اماده می شود.

مواد لازم برای شیرینی پادرازی برای نوروز
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد برنج : ۱۲۵ گرم
پودر شکر : ۱۵۰ گرم
آرد گندم : ۱۲۵ گرم
پودر هل : یک چهارم قاشق چایخوری
آرد نخودچی : ۱۵۰ گرم
کره : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

طرز تهیه شیرینی پادرازی برای نوروز
کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا ۵ دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید .هر ۳ آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از ۳بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و ۱ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.

بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی ها بندازید و باکفگیر کمی روی اونها رو فشار بدید تا پهن بشن.خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و .در ظرف جدا گانه ای ۱عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها رو با اون برس بزنید.

حالا با چنگال روی شیرینی های پادرازی خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.

نکات :
اگر دوست دارید به جای هل از زنجبیل ساییده استفاده کنید.
میتونید به جای هل از وانیل هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید مقداری زعفران داخل شیرینی هم بریزید.

منبع : زندگی ایده آل

 

کلمات کلیدی:

  • شیرینی پادرازی مشهدی -
  • پادرازی -
  • طرزتهیه شیرینی پادرازی -
  • طرز تهیه پا درازی -
  • طرز تهیه شیرینی پادرازی -
  • طرز تهیه شیرینی پا درازی -
  • طرز تهیه پادراز محلی -
  • شیرینی پا درازی -
  • شیرینی مشهدی -
  • بهترین دستور شیرینی پادرازی -
[تعداد: 1    میانگین: 2/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *