طرز تهیه نان قلبی مخصوص ولنتاین

طرز تهیه نان قلبی مخصوص ولنتاین

نان قلبی

نان قلبی که می توان با استفاده از مربای توت فرنگی و دارچین عطر و طعم بسیار خوبی به آن داد هدیه ای مناسب برای شیرینی کردن دهان در روز عشق در کنار عشق تان می باشد.این نان به راحتی و سریع اماده می شود و می توانید هدیه ای گرم و تر و تازه را به فرد مورد علاقه خود هدیه دهید.

این نان قلبی شیرین، میتواند شیرینی روز عشق را برای شما با عطر توت فرنگی و دارچین مطبوع تر و دوست داشتنی تر کند. تمام روزهایتان روز عشق باد!

مواد نان قلبی:
شیر : ¾ پیمانه
مارگارین یا کره : ⅓ پیمانه ( نرم شده در دمای محیط آشپزخانه )
آرد : ¼ ۳ پیمانه
مایه خمیر : ۲ قاشق چایخوری ( ۰٫۲۵ اونس)
شکر سفید : ½ پیمانه
نمک : ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۱ عدد ( به دمای محیط آشپزخانه برسد )
آب : ¼ پیمانه

مواد داخل نان قلبی:
مارمالاد یا مربای توت فرنگی غلیظ : ۱ پیمانه
پودر دارچین : ½ قاشق چایخوری
کره یا مارگارین : کمی برای چرب کردن روی خمیر

مواد Glaze :
پودر قند : ۱ پیمانه
پودر دارچین : ¼ قاشق چایخوری
شیر : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان قلبی :
شیر را کمی گرم کنید تا ولرم شود، سپس شکر را داخل آن حل کنید و بعد مایه خمیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک ربع کنار بگذارید تا مایه خمیر پف کرده و عمل کند.

کره و تخم مرغ و آب ولرم را داخل کاسه بریزید و کمی مخلوط کنید و سپس مایه خمیر عمل آمده را به آن اضافه کنید. آرد و نمک را مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کنید و کمی ورز دهید تا خمیر شما تقریباً منسجم شده و مواد به خوبی با هم مخلوط شده باشد. سعی کنید در این مرحله آرد زیادی به خمیر اضافه نکنید و به سرعت خمیر را جمع کرده و به شکل یک گلوله درآورده و داخل ظرف بزرگی قرار دهید و روی آن را با یک حوله نمدار پوشانده و در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا خمیر ورآمده و حجم آن دو برابر شود. ( در این مرحله خمیر باید ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود )

برای اینکه مطمئن شوید خمیر شما ورآمده و رسیده است، انگشت خود را داخل خمیر فرو کنید، اگر حفره ایجاد شده جمع نشد، یعنی خمیر شما آماده است!

مربای توت فرنگی را خوب له کنید. ( اگر از مارمالاد توت فرنگی استفاده کنید بهتر است ) مربای یا مارمالاد باید غلیظ بوده و شربت روان زیادی نداشته باشد.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یکی از قسمتها را به صورت یک مستطیل با قطر ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید.

و با مقداری کره روی خمیر را چرب کنید و سپس مارمالاد را روی خمیر پخش کرده و پودر دارچین روی مارمالاد بپاشید و از یک طرف به آرامی خمیر را رول کنید.

قسمت دیگر خمیر را نیز به همین شکل آماده کنید و هر دو رول را ۱۰ دقیقه داخل یخچال یا ۲ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و یا چرب و آردپاشی کنید.
رولها را از یخچال خارج کرده و هر کدام از آنها را با چاقوی اره ای به ۱۲ قسمت مساوی ببرید. برشها حدود ۲٫۵ تا ۳ سانتیمتر باشد.

تکه های نان را به آرامی برداشته و داخل قالب قرار دهید. زیاد فشرده نباشد!

بعد از اینکه تمام رولها داخل قالب چیده شد، روی قالب را با یک حوله نمدار بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه دیگر استراحت دهید تا کمی پف کند.

سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی نان طلایی شود. ( ۱۸۰ درجه سانتیگراد )

در این فاصله Glaze را آماده کنید.
پودر قند و دارچین را با ۱ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. روی حرارت بسیار کم هم بزنید تا به شکل یک لعاب غلیظ درآید. اگر خیلی غلیظ بود، یک قاشق دیگر شیر اضافه کنید و کنار بگذارید و بعد از اینکه نان را از داخل فر درآوردید، این لعاب را روی آن بریزید. ( اگر تمایل داشتید میتوانید گلیز را با وانیل به جای دارچین معطر کنید )

منبع : mamisite.com

کلمات کلیدی:

  • طرز پخت نان عشق -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *