طرز تهیه نان زعفرانی ویژه کریسمس

طرز تهیه نان زعفرانی ویژه کریسمس

نان زعفرانی

نان ها به طور معمول استفاده فراوانی در هر فرهنگ و ملیتی دارند خصوصا برای کریسمس که می توان بر سر میز شام مخصوص کریسمس و یاسال  نو میلادی قرار داد.این نان زعفرانی که اصالتی سوئدی دارد را می توان به عنوان شیرینی بر سرو نمود   همچنین عطر و طعم زعفران ان نیز برای ذائقه ما ایرانیان بسیار دلچسب می باشد.

برای ۲۴ عدد نان

مواد لازم:
مخمر خشک:۴۲ گرم
آب گرم ۴۰ درجه: نصف فنجان
شکر: نصف فنجان
کره ذوب شده: نصف فنجان
خامه سنگین: نصف فنجان
شیر: نصف فنجان
زعفران: یک چهارم ق چ
تخم مرغ هم دما با اتاق: ۲ عدد
آرد: ۴ – ۴ و نیم فنجان
رومال
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۲ ق غ
شکر مرواریدی سوئدی یا شکر کریستال
طرز تهیه :

 شما را با طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس آشنا میکنیم .

مخمر را روی آب گرم پاشیده و هم بزنید تا در آب ترکیب شود سپس ۱ ق غ شکر هم به این مخلوط اضافه نموده و ۵ دقیقه درش را پوشانده در جایی گرم بگذارید تا عمل آید .

باقیمانده شکر ، خامه ، شیر ، زعفران ، نمک و تخم مرغ را با سر خمیرگیر همزن یا با دست کاملا مخلوط نمایید . آرد یا ۱ فنجان ۱ فنجان اضافه کنید و هر بار کاملا مخلوط نمایید تا زمانی که خمیر صاف و یکدست شده و به دور سر همزن بپیچد و زیاد چسبنده نباشید .

با توجه به مقدار گلوتن موجود در آردتان ممکن است آرد کمتر یا بیشتری نسبت به دستور استفاده نمایید .

خمیر را کاملا پوشانده و حداقل ۲ ساعت و یا تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایید .

فر را با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا گرم شود .

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .

خمیر را روی سطحی که آردپاشی کرده اید کمی پهن کرده و به ۲۴ قسمت تقسیم نمایید .

هر قسمت را به اندازه ی یک طناب حدود ۳۰ سانتی در آورده دو انتهای هر کدام را در جهت مخالف هم ری سطح کار رول کنید تا به شکل S در آیند .

برای رومال تخم مرغ و شیر  را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و با قلم مو روی نان ها بکشید و رویشان شکر بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پف کنند و رویشان قهوه ای شود .

منبع:  آکاایران

 

کلمات کلیدی:

  • طرز تهیه نان زعفرانی -
  • طرز تهیه نون زعفرونی -
  • نان زعفرانی -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *