طرز تهیه نان خامه ای خانگی

طرز تهیه نان خامه ای خانگی

نان خامه ای

در شب یلدا خوراکی ها و تنقلات بسیاری وجود دارد.اما شیرینی خامه ای آن می توان گفت یکی از خوراکی های می باشد که حتما باید برای پذیرایی از میهمان ها آماده باشد و شما به راحتی می توانید این شیرینی خامه ای را در خانه آماده کنید و تزیینات دلخواه خود را بر روی آن انجام دهید و از خامه های کم چرب استفاده نمایید.

نان خامه ای خانگی برای شب یلدا
مواد لازم برای ۱۲ عدد نان خامه ای خانگی برای شب یلدا
آب : یک پیمانه
نمک : یک هشتم قاشق مرباخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
کره : نصف پیمانه
آرد : یک پیمانه

طرز تهیه نان خامه ای خانگی برای شب یلدا
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود.
مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
سپس تخم مرغ ها را جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
خمیر را به اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت نیم ساعت، تا زمانی که پف کند و کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.
هر کدام را با استفاده از نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی و کاملا سرد شود.
روی آن را برش بزنید و اگر داخل آن خمیر است، می توانید آن را خالی کنید و با خامه و بستنی پر و سرو کنید.

منبع : khorasannews.com

کلمات کلیدی:

  • |رز تهیه نان خامه ای -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *