طرز تهیه مسما انار و بادمجان

طرز تهیه مسما انار و بادمجان

مسما انار و بادمجان

مسما انار و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و مجلسی ایرانی می باشد که به دلیل داشتن انار می تواند غذای مخصوص شب یلدا نیز باشد.در این غذا از گوشت مرغ و بادمجان در کنار انار برای طعم دادن به غذا و ترشی خورشت استفاده می شود و درکنار برنج نیز می توان سرو نمود.

مسما انار و بادمجان برای شب یلدا
مواد لازم برای مسما انار و بادمجان شب یلدا :
گوشت مرغ :۴۰۰ گرم
دانه انار : ۱ پیمانه
آب انار : ۲ پیمانه
پیاز متوسط : ۱ عدد
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی :۳ عدد

روش تهیه مسما بادمجان و انار برای شب یلدا :
پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود. می توانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، می توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نکته ۱ :  اگر آب انار در دسترس نبود می توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

نکته ۲ : ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

منبع : funpatogh.com

کلمات کلیدی:

  • طرزتهیه مسمااناربادمجان -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *