طرز تهیه مسقطی نوروزی

طرز تهیه مسقطی نوروزی

مسقطی نوروزی

مسقطی نوعی شیرینی ایرانی سنتی و اصیل می باشد که مخصوص لارستان بوده و شاید با عنوان مسقطی شیرازی زیاد شنیده باشید.مواد تشکیل دهنده ان از نشاسته و شکر و گلاب و زعفران می باشد کمی شبیه به فرنی زعفرانی می باشد اما با این تفاوت که زمان بیشتری را برای اماده سازی و شکل گیری به حال مسقطی را نیاز دارد. طعمی بسیار خوشمزهو بی نظیر دارد و چه بهتر که برای مراسم ابرانی و سنتی نوروز تهیه شود و برای پذیرایی از میهمانان در کنار چای اماده شود.

مواد لازم مسقطی :
•    نصف پیمانه نشاسته پودرشده
•    نصف پیمانه روغن مایع
•    ۲ پیمانه شکر
•    ۴ پیمانه آب سرد
•    نصف پیمانه گلاب
•    ۵۰ گرم خلال بادام
•    یک قاشق مرباخوری دانه هل
•    پودر پسته و دانه‌ هل (برای تزئین)

طرز تهیه مسقطی :
۱٫    ابتدا خلال‌های بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه کوچکی بریزید و تفت دهید. (توجه داشته باشید تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن می‌شود.)

۲٫    آب سرد را داخل قابلمه کوچکی از جنس استیل بریزید. کم‌کم نشاسته را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شکر و روغن مایع را به نشاسته و آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی شعله کم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب را اضافه کنید.

۳٫    پس از غلیظ شدن مواد، خلال‌های بادام تفت داده شده و دانه‌های هل را اضافه کنید و بگذارید تا مواد غلیظ‌تر شوند، سپس مسقطی آماده شده را در ظرف مورد نظر– که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و روی آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانه‌های هل تزئین کنید.

۴٫    بگذارید تا مسقطی سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهید و در همان ظرف سرو کنید.

منبع: برترین ها

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *