طرز تهیه قرابیه شکلاتی مخصوص نوروز

طرز تهیه قرابیه شکلاتی مخصوص نوروز

قرابیه شکلاتی

قرابیه اصالتا یکی شیرینی مخصوص آذربایجان و شهرهای ترک زبان می باشد که برای مراسم ها و مجالس رسمی مورد استفاده قرار می گیرد.این شیرین به طور معمول بر پایه بادام و شکر و سفیده تخم مرغ تهیه می شود.همچنین در آن از سایر مغزها نیز استفاده می شود و رنگ های این شیرینی می تواند متفاوت باشد که در این پست می خواهیم قرابیه شکلاتی را آموزش دهیم.

مواد لازم برای قرابیه شکلاتی برای نوروز
کره : ۲۰۰ گرم
پودر قند : یک پیمانه
روغن مایع : ۳ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت : یک چهارم پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ : یک عدد
شکلات چیپسی سفید یا کره ای : یک دوم پیمانه
فندق (خرد شده) : یک دوم پیمانه
آرد : حدود ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۳۰۰ گرم

طرز تهیه قرابیه شکلاتی برای نوروز
کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید تا نرم و کرمی شود.
تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
آرد، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به طور کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی حاصل شود.
ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار دستور آرد مصرف شود.
در آخر شکلات چیپسی و فندق خرد شده را نیز اضافه کنید.
از مواد با قاشق بستنی یک اسکوپ برداشته و در سینی با فاصله بچینید.
سینی را حدود ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت داده و سپس در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰۰ دقیقه بپزید.

نکات مهم در درست کردن قرابیه شکلاتی
۱ . این قرابیه را می توانید بدون پودر کاکائو نیز درست کنید که در این صورت حدود ۳۰ گرم باید به آرد دستور اضافه کنید.
۲ . به جای فندق از گردو نیز می توانید استفاده کنید.
۳۳ . برای تهیه این شیرینی می توانید خمیر را در دست گرد کرده و در مغز مورد نظر غلتانده و بپزید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *