طرز تهیه شیر برنج خامه ای ویژه ماه رمضان

شیر برنج خامه ای

سفره های افطاری معمولا از دسرهای ایرانی و سنتی سرشار است.یکی از این دسرها شیر برنج می باشد که به صورت خامه ای تهیه می شود و همراه با طعم گلاب و شیرینی می تواند بسیار خوش طعم و لذت بخش نیز باشد.برای یادگیری شیر برنج خامه ای با ما همراه باشید.

شیر برنج خامه ای برای افطار ماه رمضان
مواد لازم برای شیر برنج خامه ای
برنج : 1 پیمانه
شیر : 2 لیتر
شكر : 2 قاشق سوپخوری
هل : 1 قاشق چایخوری
گلاب : نصف پیمانه
خلال بادام : 50 گرم
خامه : 150 گرم

 

طرز تهیه شیر برنج خامه ای
برنج را خوب بشویید و 2 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد.
پس از 2 ساعت برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید.
برنج را با 2 پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا كمی بپزد.
سپس شیر را اضافه كرده و شعله را كم كنید تا شیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود.
بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً در مواد حل شود. می توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی های دیگری مانند شیره انگور، عسل، مربای گل و …، برابر با سلیقه تان سرو كنید.
در واقع، این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. هل كوبیده را درون یك تنظیف (پارچه صافی) بریزید و دور آن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر بگیرد.
استفاده از این روش سبب می شود رنگ شیر برنج تغییر نكند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود.
در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنید و آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.

 

منبع : hyperclubz.com