طرز تهیه شیرینی گردویی نوروزی

طرز تهیه شیرینی گردویی نوروزی

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی یکی از شیرینی های مجلسی محسوب می شود که می توانید به راحتی در منزل درست کنید . در این شیرینی از مقدایر نسبتا زیادی گردو استفاده می شود که طعم خوب آن حاصل همین استفاده از مغز گردو می باشد.در ادامه نیز می توان با پودر پسته و یا بادام تزیین نمود.برای تهیه شیرینی نارگیلی هم می توان از این روش استفاده نمود.

مواد لازم برای شیرینی گردویی:
پودر شکر                                 ۱۵۰ گرم

گردو خرد شده                          ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم

تخم مرغ                                   شش عدد زرده

پودر پسته                                 یک قاشق غذاخوری

وانیل                                        نصف قاشق مربا خوری

همزن برقی، گاز فردار

با این مقدار مواد لازم به اندازه صد عدد از ”‌شیرینی گردویی“خواهیم داشت.

یک قاشق غذاخوری پودر پسته (معادل ۱۰ گرم)، نصف قاشق مرباخوری یا یک قاشق چای‌خوری وانیل خالص

دو لیوان گردو خرد شده (حدود ۲۰۰ گرم)، یک لیوان پودر شکر حدود هفت الی هشت قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل ۱۵۰ گرم)

شش عدد زرده تخم مرغ (با سفیده تخم مرغ می‌توان شیرینی نارگیلی درست کرد)

 

طرز تهیه شیرینی گردویی
شش عدد زرده تخم مرغ را جدا کرده، همراه یک لیوان پودر شکر، نصف قاشق مربا خوری (یا یک قاشق چای‌خوری) وانیل با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.دو لیوان گردو خرد شده (۲۰۰ گرم) را اضافه کرده با یک لیسک یا قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی گردویی آماده شود.

یک کاغذ روغنی ته سینی فر می‌گذاریم، روی آن را چرب می‌کنیم و با یک قاشق چای‌خوری مایه شیرینی را به فاصله در سینی می‌ریزیم (بهتر است برای تزئین کمی پودر پسته نیز روی مایه شیرینی‌ها بریزیم). فر را از نیم ساعت قبل با حرارت ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (حرارت متوسط فر) روشن می‌کنیم و سینی را در طبقه بالای فر برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا بوی شیرینی در بیاید و ته آن کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده، بعد از آنکه شیرینی‌ها سرد شد آن‌ها را از کاغذ جدا کرده، در ظرف پذیرایی می‌چینیم.

منبع: سیمرغ

کلمات کلیدی:

  • شیرینی گردویی -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *