طرز تهیه شیرینی گردویی مربایی برای عید

طرز تهیه شیرینی گردویی مربایی برای عید

شیرینی گردویی مربایی

شیرینی گردویی مربایی به عنوان یک شیرینی مجلسی می تواند زینت بخش مجالس و میهمانی های شما باشد.شما می توانید این شیرینی را با مارمالادهای مختلف که بهتر است ترش باشد تهیه نماید و برای پذیرایی از میهمانان بپزید.برای آموزش پخت شیرینی گردویی مربایی نوروزی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی گردویی مربایی:

کره بدون نمک: ‌۸ قاشق غذاخوری، به دمای اتاق رسیده باشد.

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

تخم مرغ بزرگ: یک عدد، سفیده و زرده جدا شود.

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

آرد همه منظوره: یک و یک چهارم پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

گردوی چرخ کرده: سه چهارم پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری

مربای زردالو یا توت فرنگی: یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه شیرینی گردویی مربایی:

• فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه گرم کنید و درون دو ظرف لبه دار برای پخت شیرینی، ورقه مخصوص پخت قرار دهید.

• با همزن برقی کره و شکر قهوه‌ای را خوب با هم مخلوط کرده تا سبک شده و پف کند.(حدود ۳ دقیقه)

• سفیده تخم‌مرغ را نگه داشته و زرده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

• سرعت همزن برقی را کم کرده و نمک و آرد را به آن اضافه کنید و خیلی خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای شکر را با گردوی چرخ کرده مخلوط کنید.

• مخلوط را به اندازه توپ‌های ۲/۵ سانتی‌متری درآورده سپس هرکدام را درون سفیده تخم‌مرغ و بعد درون مخلوط گردو بغلطانید.

• توپ‌ها را به روی ورقه پخت قرار دهید.

• وسط هرکدام از توپ‌ها را با انگشت شست کمی به درون فشار داده و آن را گود کنید.

• ظرف‌های حاوی توپ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

• سپس آن‌ها را از یخچال خارج کرده و درون گودی هر کدام از توپ‌ها را با مربا پر کنید.

• شیرینی‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر حرارت داده تا قهوه‌ای طلایی شوند.

• پس از پخت، ۵ دقیقه صبر کنید تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند سپس آن‌ها را از ظرف خارج کرده و روی صفحه مشبکی قرار داده تا کاملا خنک شوند.

 

منبع: گروه هفت گنج

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *