طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی مخصوص عید

شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردویی یک شیرینی ترد می باشد که داخل آن  تکه های شکلات چیپسی یا گردو وجود دارد همچنین یک شیرینی ترد و شکننده می باشد.درست کردن این شیرینی در ظاهر ساده مهارت خاصی می خواهد زیرا به سادگی شیرینی شما ممکن است بعد از پخت ممن است بوی بد تخم مرغ دهد و باعث می شود زحمات شما بی نتیجه بماند.اما با دنبال کردن آموزش ما حتما شیرینی خوبی را تهیه خواهید نمود.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی پفکی گردویی:
آرد:۳قاشق غذاخوری
شکر:۲۵۰گرم
وانیل:نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ:۵عدد بزرگ
مغز گردو خرد شده:۲۵۰گرم

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:
۱٫ اول از همه نیم ساعت زرده ها رو توی دمای محیط قرار بدید تا سرد نباشن.بعد اونخا رو با همزن کمی بزنید تا خوب مخلوط بشن.شکر رو کم کم به زرده اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا با همدیگه مخلوط بشن.وانیل و آرد رو یا هم مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن خوبه خوب هم بزنید تا صاف و یکدست بشن.در انتها گردو رو به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید.

۲٫ کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با قاشق چایخوری یا غذاخوری از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ بچینید.سینی رو روی طبقه وسط فر که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.بعد از گذشت زمان شیرینی رو از فر خارچ کنید و ۱ ساعت صبر کنید تا خنک بشه و بعد از کاغذ جداش کنید.

 

نکات:
۱)اگر دوست دارید ۱۰۰ گرم کشمش پلویی هم به شیرینی پفکی اضافه کنید چون خوشمزش میکنه.

۲)این شیرینی رو میتونید دو رنگ تهیه کنید و نصف مواد رو هم با پودر کاکائو مخلوط کنید.

۳)میشه داخل خمیر شکلات چیپسی هم بریزید.

منبع: سایت برترین ها

[تعداد: 1    میانگین: 1/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *