طرز تهیه شیرینی مربایی فندق و بادام برای نوروز

شیرینی مربایی فندق و بادام

 شیرینی مربایی فندق و بادام می تواند یکی از بهترین گزینه ها به عنوان شیرینی خشک باشد که برای عید نوروز بسیار مناسب بوده و ماندگاری بالای دارد.همچنین به دلیل داشتن مربا بر روی این شیرینی که کمی طعم ترشی دارد می تواند برای عید که شیرینی و شکلات بسیار خورده می شود و شاید افراد از خوردن شیرینی زده شده باشند بسیار مناسب باشد.همچنین به جای فندق و بادام می توانید از مغزهای دیگر مانند گردو و یا بادام هندی و زمینی استفاده نمایید.

مواد لازم شیرینی مربایی فندق و بادام:
•    نصف پیمانه کره
•    1.4 پیمانه پودر قند
•    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)
•    1.4 قاشق چای‌خوری پودر وانیل
•    1.8 قاشق چای‌خوری نمک
•    یک پیمانه آرد
•    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده

طرز تهیه شیرینی مربایی فندق و بادام:

1.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

3.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

4.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

5.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

6.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

7.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

8.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

9.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.