طرز تهیه شیرینی مارمالادی مخصوص ولنتاین

طرز تهیه شیرینی مارمالادی مخصوص ولنتاین

شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی که تقریبا می توان گفت به شیرینی مشهدی خودمان شباهت دارد دارای یک خمیر لطیف و خوش طعم می باشد که مرکز ان با مارمالاد تزیین می شود.این مارمالاد قرمز رنگ بوده و همچنین به دلیل قالب زدن شیرینی به شکل قلب می تواند به عنوان شیرینی و خوراکی روز ولنتاین استفاده شود و یا به عنوان هدیه به دوستان خود بدهید.

مواد لازم برای شیرینی مارمالادی:
• کره نرم و خرد شده=۱۸۵ گرم
• وانیل=۱/۴ قاشق چایخوری
• شکر=۱۶۵ گرم
• زرده تخم مرغ=۲ عدد
• پودر بادام=۶۰ گرم یا نصف پیمانه
• آرد=۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
• بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
• مارمالاد تمشک یا آلبالو=۴ قاشق غذاخوری
• رنده پوست لیموترش=۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی مارمالادی:
۱٫ فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۲٫ کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

۳٫ از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد)

۴٫ با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

۵٫ مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

۶٫ شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.شیرینی مارمالادی مخصوص ولنتاین

منبع: سایت برترین ها

کلمات کلیدی:

  • شیرینی مارمالاد -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *