طرز تهیه شیرینی مارمالادی مخصوص ولنتاین

شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی که تقریبا می توان گفت به شیرینی مشهدی خودمان شباهت دارد دارای یک خمیر لطیف و خوش طعم می باشد که مرکز ان با مارمالاد تزیین می شود.این مارمالاد قرمز رنگ بوده و همچنین به دلیل قالب زدن شیرینی به شکل قلب می تواند به عنوان شیرینی و خوراکی روز ولنتاین استفاده شود و یا به عنوان هدیه به دوستان خود بدهید.

مواد لازم برای شیرینی مارمالادی:
• کره نرم و خرد شده=۱۸۵ گرم
• وانیل=1/4 قاشق چایخوری
• شکر=۱۶۵ گرم
• زرده تخم مرغ=۲ عدد
• پودر بادام=۶۰ گرم یا نصف پیمانه
• آرد=۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
• بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
• مارمالاد تمشک یا آلبالو=۴ قاشق غذاخوری
• رنده پوست لیموترش=۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی مارمالادی:
1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد)

4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.شیرینی مارمالادی مخصوص ولنتاین

منبع: سایت برترین ها