طرز تهیه شیرینی مارمالادی مخصوص نوروز

شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی یکی از انواع شیرینی می باشد که طرفداران بسیاری دارد زیرا تقریبا شبیه شیرینی مشهدی خودمان یا در اصل شیرینی آلمانی بوده که مورد علاقه همگان می باشد.همچنین می توانید با مارمالادهای گوناگون آن را تزیین نمود و شیرینی ها را به مدل های مختلف قالب زد.این شیرینی ها به صورت تازه بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و شما می توانید به راحتی برای پذیرایی از میهمانان خود ان ها را اماده نمایید.مارمالادهایی که می توانید به کار ببرید می تواند سیب، هویج، گیلاس و آلبالو باشد و همچنین برای شیرینی آن می توانید به دو صورت وانیلی و کاکائویی آن را تهیه نمایید.

شیرینی مارمالادی یا شیرینی مشهدی رو که فکر میکنم همه شما بلد باشید ، یه شیرینی راحت و درعین حال پرازپتانسیل!شما میتونید با انواع و اقسام رنگها و طرحها اون رو تهیه کنید و خلاصه دستتون برای ابتکار و هنرنمائی بازه

مواد لازم شیرینی مارمالادی برای نوروز
آرد : 220 گرم
آرد برنج : یک و یک دوم ق س
پودر شکر : 40 گرم
بادام ( آسیاب شده ) : 2 ق س
کره (خردشده) : 180 گرم
اسانس بادام : یک چهارم ق چ
مارمالاد : یک سوم پیمانه

 

طرز تهیه شیرینی مارمالادی برای نوروز
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید.
سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید.
پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.
از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگی پرکنید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی