طرز تهیه شیرینی براونی قلبی ولنتاین

طرز تهیه شیرینی براونی قلبی ولنتاین

شیرینی براونی

برای روز ولنتاین مانند هر روز مخصوص و یا مراسم دیگری می توان شیرینی و یا کیک هایی به شکل قلب که قرمز رنگ و یا صورتی رنگ باشند را آماده نمود.و به عنوان هدیه می توانید به عشق خود بدهید.در ادامه قصد داریم شیرینی براونی قلبی را آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده و همچنین طرحی از قلب بر روی آن نقش بسته است.

برانی Brownie مشخصا به کیک هایی گفته میشود که مسطح هستند و مانند کیک های دیگر پف نمیکنند چون معمولا بکینگ پودر هم ندارند و آنرا در قالب هایی به صورت مربع یا مستطیل و کتابی میپزند . این کیک برای اولین بار در اواخر قرن ۱۹ در امریکا ابداع شد و در کشور امریکا و کانادا در اوایل قرن بیستم متداول شد و محبوب شد . این نوع کیک ها با پودر قهوه یا پودر کاکائو و یا شکلات تهیه میشود و بافتی بینابینی مانند شیرینی و کیک دارند و انواع مختلفی از آن تهیه میشود که بسته به حجم و مواد اصلی آن به شکل کیک یا فاج تهیه میشوند . داخل آن میتواند از انواع مغزها و خامه فرم گرفته و چیپس شکلات و فراستینگ یا روکش نرم کره ای و تخم مرغی استفاده شده باشد .

یک خوراکی لذت بخش مخصوص روز عشق؛ فاج (Fudge) شیرینی براونی شکلاتی غنی به شکل قلب که با قلب دیگری از کیک پنیر تمشکی پر شده است.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی براونی قلبی :
۱ فنجان تمشک تازه یا یخ زده
۱ بسته پنیر خامه‌ای
۱/۳ فنجان شکر
۱ تخم مرغ بزرگ
رنگ خوراکی صورتی
۱ بسته پودر آماده برونی فاج با طعم شکلات تلخ ( پودر برونی در فروشگاه با برندهای معروف موجود هستند. )
روغن گیاهی و تخم مرغ برای مخلوط کردن برونی

وسایل مورد نیاز شیرینی براونی قلبی :
قالب سیلیکونی شکل قلب (۲۴ حفره‌ای)
۲ قالب سیلیکونی شکل قلب (۶ حفره‌ای)

طرز تهیه شیرینی براونی قلبی:
۱ – فر را از قبل در دمای ۳۲۵ فارنهایت ( ۱۶۲ درجه‌ی سلسیوس ) گرم کنید.
۲ – اگر از تمشک‎های یخ زده استفاده می‎کنید، آنها در یک ماهیتابه‌ کوچک روی حرارت ملایم گرم کنید و هر از گاهی هم آن را به هم بزنید. این کار را بین ۳ تا ۵ دقیقه انجام بدهید تا یخ تمشک‎ها باز شود. در صورت استفاده از تمشک‎های تازه، آنها را در مخلوط کن بریزید. تمشک‎ها را روی الک شبکه‌ای دو مرتبه فشار دهید تا دانه ها از آن جدا شوند. به اندازه‌ی ۱/۴ فنجان از این پوره را برای این دستور پخت نیاز داریم.

۳ – پنیر خامه‎ای و شکر را در هم‌زن بریزید. پوره‌ی تمشک و تخم مرغ بزرگ را نیز به آن اضافه کنید.
۴ – در صورت استفاده از رنگ خوراکی، چند قطره از آن را در مخلوط‌ کن بریزید و به هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.
۵ – مایه کیک پنیر را در ۲۴ قالب شکلِ قلب بریزید.
۶ – برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه مخلوط را بپزید که پخته اما تا حدودی نرم و شل باشد.
۷ – سپس اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه خنک شود و در انتها برای یک ساعت آن را در یخچال بگذارید.
۸ – قالب قلب را برگردانده و با فشار دادن کیک پنیر‎ها را در بیاورید. تا زمان اینکه آماده استفاده شود، آنها را سرد نگه دارید.
۹ – حرارت فر را روی ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت (۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس) قرار بدهید.
۱۰ – برونی‎ها را طبق دستورات روی بسته‌اش درست کنید.
۱۱ – درون قالب بزرگتر را با قلمو و روغن چرب کنید.
۱۲ – خمیر برونی را به طور مساوی به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.
۱۳ – قلب‎های چیزکیکی را در وسط هر یک از قلب‎های برونی قرار داده و کیک‎ها را تا اینکه بالای قلب‎های صورتی بیرون باشند، در خمیر جا بدهید.
۱۴ – بین ۲۵ تا ۲۸ دقیقه آن را بپزید. اگر خلال دندانی را داخل لبه کیک پنیر فرو بردید و تقریبا تمیز و دست نخورده بیرون آمد، کیکتان آماده است.
۱۵ – قبل از سرو کردن بگذارید کامل خنک شود.
۱۶ – می‌توانید کیک‌ها برای ۵ روز به بالا در یخچال یا در فریزر برای بیشتر از یک ماه نگهداری کنید.

منبع: سیمرغ

کلمات کلیدی:

  • طرز تهیه شکلات ولنتاین -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *