طرز تهیه شیرینی آلمانی سال نو

طرز تهیه شیرینی آلمانی سال نو

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی که با نام مخصوص آلمانی خود Pfeffernusse بوده که در اصطلاح به معنای «آجیل فلفلی» بوده است.این شیرینی در آلمان به وفور تهیه می شود و داستانی دارد که بابانوئل این شرینی ها را در کفش ها و جوراب های آویزان ده در کنار شومینه برای کودکان می گذارد.در ادامه این شیرینی و طرز تهیه ان را آموزش خواهیم داد.

Pfeffernusse در لغت به معنای «آجیل فلفلی» است. افسانه هایی در مورد این شیرینی وجود دارند که می گویند، سنت نیکولاس این نان های زنجبیلی را با فلفل سیاه تهیه می کرده و روی آنها پودر قند می پاشیده و در پنجم دسامبر آنها را در چکمه های کودکان قرار می داده است. به همین دلیل، این نان ها به شیرینی رایج و محبوب شب های عید آلمانی ها تبدیل شد.

زمان پخت: یک ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه شیرینی آلمانی:

دو پیمانه شکر

۴ تخم‌مرغ درشت

۳٫۵ پیمانه آرد کامل

دو قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده

یک قاشق چایخوری پودر دارچین

یک قاشق چایخوری ادویه

یک قاشق چایخوری بیکینگ‌‎پودر

یک قاشق چایخوری آب لیموترش

نصف قاشق چایخوری پودر میخک

 

روش تهیه شیرینی آلمانی:

۱٫ در یک کاسه بزرگ، شکر و تخم‌‎مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم‌کم اضافه کنید. سپس پوست پرتقال، دارچین، ادویه، بیکینگ پودر، آبلیمو و میخک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۲٫ به دست های خود آرد بزنید و خمیر را به ۴ توپ تقسیم کنید. توپ ها را ضافه کنید و آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

۳٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۴٫ روی سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و آنها رابه شکل مربع برش دهید. آنها را با فاصله ۲ سانتی متری از هم داخل سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

منبع: بیتوته

کلمات کلیدی:

  • مدلهای فانتزی شیرینی آلمانی -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *