طرز تهیه شیرینی آردی عید

شیرینی آردی

شیرینی های نوروزی که برای پذیرایی از میهمانان تهیه می شود و میزبان همیشه دوست دارد بهترین و تازه ترین شیرینی را برای این کار داشته باشد.از این رو بهتر است که خودتان شیرینی پذیرایی را در خانه اماده نمایید.شیرینی آردی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که در طعم وانیلی، کاکائویی و زعفرنی موجود بوده و روی آن را می توانید با استفاده از سیاه دانه و پسته و بادام تزیین نمایید.همچنین طذح هایی می توانید بر روی آن بیندازید تا از سادگی خارج شود.و این موضوع را فراموش نکنید که شیرینی هایی بسیار لطیف می باشند و بهتر است کم کم تهیه و اماده شود تا مانده و بیات نشود و حس لطیف بودن آن حفظ شود.

برای نوروز و سال جدید این شیرینی آردی خوش طعم را درست واز خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی آردی:
کره : 100 گرم
روغن جامد : 100 گرم
پودر شکر : 75 گرم
آرد ذرت : 65 گرم
آرد سفید قنادی : 200 گرم
بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی آردی :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

منبع : mamisite.com

 

کلمات کلیدی:

  • شيريني آردي -
  • طرز تهیه کلوچه آردی -