طرز تهیه سوهان عسلی ویژه نوروز

طرز تهیه سوهان عسلی ویژه نوروز

سوهان عسلی

سوهان عسلی یکی از شیرینی های جالب و خوشمزه می باشد که به جای قند و شکلات در کنار چای استفاده می شود.این سوهان به راحتی و خیلی سریع اماده می شود و می توانید به سلیقه خود داخل ان از هر نوع اجیل و یا کنجدی استفاده نمایید تا طعمی متفاوت تر به ان بدهید.با ما همراه باشید.

مواد لازم (برای ۴ نفر) سوهان عسلی:
خلال بادام: ۱۵۰گرم
شکر: ۱۵۰گرم
عسل سفت: ۱۵۰گرم
روغن آب کرده: یک قاشق چایخوری
زعفران کوبیده: ۱۰۰گرم

روش تهیه این سوهان عسلی خوشمزه :
خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم. سپس شکر و عسل و روغن را درظرف کوچکی ریخته و روی آتش می گذاریم، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی آنرا هم می زنیم تا شکر و آب طلایی شود. (نکته مهم: سوهان عسلی رانباید زیاد بهم زد زیرا با این کار روغن آن جدا خواهد شد)

وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران رادر کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم . برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا” بسته شد سوهان عسلی آماده است.

حرارت راخیلی ملایم می کنیم تا حردی که سوهان عسلی فقط گرم بماند بعد از مایه باقاشق کوچک بفاصله روی سینی می ریزیم و فوری دوسه عدد خلال پسته روی آن قرار میدهیم،‌بعد از سرد شدن با کارد سوهان هارااز سینی جدا میکنیم ودرظرف درداری محفوظ نگه می داریم.

نکات تغذیه ای :
کل مواد این شیرینی محتوی ۱۲۰۰ کالری انرژی است . در صورتی که از این مواد ۲۰ عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای ۶۰ کالری انرژی خواهد بود . این شیرینی از آنجا که محتوی بادام است برای یک فرد معمولی ، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.

منبع: سیت بیتوته

کلمات کلیدی:

  • عسلی ویژه -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *