طرز تهیه دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا – دسر ها همیشه از خوسمزه ترین بخش های یک موعده غذایی می باشند که معمولا رنگ و طعم خاصی داشته و با دیگر غذا ها متفاوت اند . همانطور که از عنوان مطلب مشخص است در این آموزش به سراغ یک دسر بین المللی به نام پان اسپانیا می رویم که در نوع خود یکی از خوشمزه ترین دسر ها می باشد . دسر پان اسپانیا علاوه بر خوشمزه بودن با قیمتی بسیار کم و با راه حلی نسبتا ساده آماده خوردن می شود . برای تهیه دسر پان اسپانیا با ما همراه شوید .

طرز تهیه دسر پان اسپانیا – دسر پان اسپانیا قالبی

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

مواد لازم برای تهیه پان اسپانیا :

  • آرد: ۱/۲ پیمانه
  • نشاسته یا آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۲/۳ لیوان
  • وانیل :نصف قاشق چایخوری
  • شیر: ۴ پیمانه
  • تخم مرغ :۲ عدد
  • بیسکویت پتی بور:۱ بسته
  • کره : ۵۰ گرم
  • خامه : ۱۵۰ گرم
  • موز.پودر کاکائو.گردوی خردشده:به مقدار لازم(در صورت تمایل)
  • کاکائوی رنده شده: به مقدار لازم برای تزیین روی بیسکویت ها

طرز تهیه پان اسپانیا :

ابتدا تخم مرغها را درون ظرفی شکسته با شکر  مخلوط کنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا رنگش روشن شود .حال نشاسته و ارد را جداگانه هرکدام را با یک پیمانه شیر مخلوط میکنیم و دو پیمانه دیگر شیر را داخل قابلمه میریزیم و مخلوط نشاسته و شیر و ارد و شیر را هم به آن اضافه میکنیم و مخلوط تخم مرغ را هم اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم  مواد را روی شعله کم میگذاریم و مثل فرنی اینقدر هم میزینم تا غلیظ شود  .  ودر آخر کار کره و وانیل را اضافه میکنیم و از روی گاز بر میداریم و پس از خاموش کردن خامه را اضافه میکنیم  و مواد را کنار میگذاریم. .همچنین میتوانید برای تهیه این دسر تنها از آرد استفاده کنید ولی نشاسته ذرت باعث خوش طعم تر شدن این دسر میشود .

طرز تهیه دسر پان اسپانیا - پان اسپانیا

سپس ظرف مستطیلی را بردارید وبیسکویت را  در ظرف بچینید  تا کف ظرف پر شود.در صورت تمایل می توانید روی بیسکویت ها موز یا انواع میوه و یا مغز گردوی ریز شده بگذارید.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا - پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

بعد مقداری از کرمی را که تهیه کردیم روی بیسکوییت ها ریخته و صاف کرده و سپس روی آن شکلات رنده کنید و بریزید

طرز تهیه دسر پان اسپانیا - پان اسپانیا

و دوباره از بیسکویت روی لایه بعدی میگذاریم .همینطور لایه ها را تا چند طبقه ادامه دهید هر چه ارتفاع این دسر بیشتر باشد از لحاظ کیفیت بهتر است در آخر روی بیسکویت ها را شکلات رنده شده بریزید و روی آن را سلفون بکشید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال گذاشته تا مزه کرم به خورد بیسکویت ها رفته.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا - پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

سپس از یخچال بیرون آورده با یک کارد برش بزنید و در ظرف سرو چیده و میل کنید.مطمون باشید از این دسر خوشمزه لذت خواهید برد

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *