طرز تهیه توپ های گردو و آلبالو مخصوص نوروز

طرز تهیه توپ های گردو و آلبالو مخصوص نوروز

توپ های گردو و آلبالو

شیرینی های خشک به طور معمول بهترین گزینه برای عید نوروز می باشد که نیاز است حداقل برای ۱۰ روز بمانند تا بتوانیم از میهمانان خود پذیرایی کنیم.از این رو شما می توانید شیرینی توپ های گردو و آلبالو را تهیه نمایید.که طعم ترش آلبالو بسیار دلنشین و لذت بخش خواهد بود و همچنین به جای گردو می توانید از سایر مغزها مانند فندق و یا بادام زمینی استفاده نمایید.در ادامه اموزش این شیرینی خوشمزه را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

• تعداد: ۴۸ عدد
• زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
• زمان پخت: ۱۸ دقیقه

مواد لازم شیرینی توپ های گردو و آلبالو:
• ¼ پیمانه آلبالو خرد شده
• یک پیمانه کره آب شده
• نصف پیمانه پودر قند
• نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• دو پیمانه آرد کامل
• ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده
• پودر قند

طرز تهیه شیرینی توپ های گردو و آلبالو:
۱٫ فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت ۳۰ ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

۳٫ خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

۴٫ آنها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند.

منبع: برترین ها

منبع: برترین ها

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *