طرز تهیه ترافل انار برای شب یلدا

طرز تهیه ترافل انار برای شب یلدا آشپزی ایرانی,غذای بین الملل,طرز تهیه ترافل انار

شب یلدا و یا شب چله یکی از سنت های بسیار زیبای ایرانی می باشد که می توان گفت از بهترین قسمت های آن دورهمی های خانوادگی و همچنین خوراکی های مختص این شب می باشد.اما امروز می خواهیم به شما دسری را آموزش دهیم که بتوانید تنوعی اسجاد کنید و با میوه هایی پاییزی یک شیرینی خوشمزه برای عزیزان خود آماده نمایید. با ما همراه باشید .

شب یلدا : ترافل انار و شکلات تلخ، دسری آسان و خوش طعم برای شب یلدا

ترافل انار و شکلات تلخ برای شب یلدا
تعداد: ۱۶ عدد ترافل
اندازه : سایز یک ترافل معمولی
این ترافل ها بی نهایت طعم دار و لذت بخش هستند.  باقیمانده آنها را در یک ظرف در بسته به مدت یک هفته می توان در یخچال نگهداری کرد.

مواد لازم برای ترافل انار و شکلات تلخ برای شب یلدا

  • پودر کاکائو بدون شکر : ۱ پیمانه (۸۰ گرم)
  • سس سیب بدون شکر : ½ پیمانه (۱۲۶ گرم)
  • عسل : ۳ قاشق غذا خوری (۶۳ گرم)
  • عصاره وانیل : ¼ قاشق چایخوری (۱ میل )
  • دانه انار : ۹۶ عدد

طرز تهیه ترافل انار و شکلات تلخ برای شب یلدا
برای پخت ترافل یا ترایفل در یک کاسه متوسط کاکائو ، سس سیب، عسل و وانیل را مخلوط کرده هم بزنید تا یکنواخت شوند. کاسه را حداقل دو ساعت و حداکثر یک روز داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
مخلوط شکلاتی را به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را با دست گرد کرده شکل یک توپ کوچک درآورده تا شکل دایره شود.
سپس ۴ عدد دانه انار وسط هر دایره قرار داده و لبه های دایره را جمع کرده و دوباره به شکل یک توپ در آورید و روی کاغذ مخصوص شیرینی بگذارید. به همین ترتیب بقیه ترافل ها را هم آماده کرده و تا زمان سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند.

توجه : برای افراد (گیاه خوار) می توانید به جای عسل از آگاوه استفاده کنید.

اگر مخلوط شکلاتی خیلی چسبناک بود و به هنگام درست کردن توپها به دستتان چسبید کف دست خود را با چند قطره آب مرطوب کنید. این رطوبت مانع چسبیدن شکلات به دست و هدر رفتن آن خواهد شد. نوش جان 🙂

آشپزی ایرانی,غذای بین الملل,طرز تهیه ترافل انار

منبع: سیمرغ

کلمات کلیدی:

  • طرز تهیه ترایفل انار -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *