طرز تهیه تارت گیلاس مخصوص عید نوروز

طرز تهیه تارت گیلاس مخصوص عید نوروز

تارت گیلاس

تارت گیلاس اکثرا به عنوان یک شیرینی مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین یک شیرینی بسیار متنوع در ایام عید می باشد که می تواند میهمانان شما را سوپرایز کند خصوصا اینکه تارت اگر گرم باشد و تازه تهیه شده خوشمزگی آن چندین برابر خواهد شد و شیرینی آن با مخلوط کیلاس و آلبالو طعم بسیار دلچسبی را ایجاد می کند.با ما باشید با آموزش تارت گیلاس مخصوص عید نوروز.

مواد لازم برای داخل خمیر تارت گیلاس:
یک کیلو گیلاس
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذا خوری سرد
یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
۱/۴ فنجان خرد شده پسته

مواد لازم برای خمیر تارت گیلاس :
آرد ۲ فنجان
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
۱۵۰ گرم کره سرد
۱/۲ فنجان آب سرد
۱ تخم مرغ

طرز تهیه تارت گیلاس:
همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است.

۱٫آرد و شکر و نمک را مخلوط میکنیم و بعد تکه های کره خرد شده را به آن اضافه کرده و در میکسر مخلوط میکنیم

۲٫آب سر را به خمیر اضافه میکنیم

۳٫خمیر را ورز میدهیم

۴٫خمیر را در پوشش پلاستیکی قرار میدهیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم

۵٫هسته ی گیلاس را جدا کرده

۶٫روی گیلاس ها آب لیمو و شکر میریزیم

۷٫پسته خرد شده را اضافه میکنیم

۸٫خمیر را باز کرده و در قالب چرب شده قرار میدهیم و گیلاس ها را داخل آن میریزیم و کره ی تکه تکه شده را به آنها اضافه میکنیم.

۹٫خمیر را تا نیمه روی گیلاس ها می پوشانیم و تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر میزنیم و کمی شکر روی ان میریزیم.

۱۰٫ به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار میدهیم.

منبع: سایت برترین ها

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *