طرز تهیه انواع ژله ویژه شب یلدا

ژله یا ژلاتین یکی از خوشمزه ترین دسر ها در سفره های ایرانی می باشد . در این ارسال از پرشین بکس به مناسبت شب یلدا با آموزش ساخت انواع دسر با ژله در خدمت شما هستیم که همگی توسط رها خانوم ( مدیر بخش آشپزی در انجمن ) پخته شده اند . در ادامه میتوانید طرز تهیه انواع مختلف ژله ها را مشاهده نمایید .

دستور ژله بستنی با بیسکویت دایجستیو

مواد لازم برای ژله بستنی

  • بیسکویت دایجستیو نصف بسته
  • ژله توت فرنگی یک بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • بستنی وانیلی یک لیوان
  • ژله آلوورا یک بسته
  • میوه یا ترافل رنگی یا خامه برای تزیین

 

طرز تهیه ژله بستنی با بیسکویت دایجستیو :
بیسکویت دایجستیو رو با گوشت کوب کاملا له میکنیم و با ۵۰ گرم مخلوط میکنیم
تو قالب مخصوص میریزیم و میذاریم نیم ساعت تو یخچال که کامل خودش رو بگیره
بستنی وانیلی رو از یخچال میذاریم بیرون تا کاملا آب شه؛ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و بستنی وانیلی آب شده رو بهش اضافه کنید و بریزید رو بیسکویت ها و بذارید تو یخچال که کاملا ببنده
ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید خنک شه(تو یخچال نذارید بذارید تو محیط خنک شه) و آروم بریزید روی لایه قبلی و بذارید تو یخچال که کامل ببنده

میتونید روش رو با خامه یا میوه تزیین کنید

 

دستور ژله رولی و رنگین کمان

دستور ژله رولی و رنگین کمان

این ژله از ترکیب دو تا ژله درست شده

ژله رولی رو میشه با مارشمالو یا پف پفی درست کرد؛با بستنی هم میشه درست کرد,با مارشمالو خیلی خیلی چسبنده میشه ولی ظاهرش خوشگلتر میشه اما همه نمیتونن بخورنش

طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو:

مواد لازم :

  • مارشمالو تقریبا ۶۰ گرم
  • ژله یک بسته
  • یه ظرف مستطیلی ترجیحا فلزی

ظرف مستطیلی رو آب بزنید و همینطور که خیس هست بذارید تو فریزر که یخ ببنده به ژله ۳/۴ آبجوش اضافه کنید و بذارید رو بخار کتری تا به روش بن ماری حل شه. مارشمالو روا با یک قاشق آب بذارید رو حرارت و تند تند بهم بزنید که مارشمالو ها کامل حل شه .مارشمالو ها رو به ژله اضافه کنید و به اندازه نیم سانت بریزید تو قالب مستطیلی که یخ زده و بذارید تو یخچال حدود ۴۵ دقیقه که ببنده( ژله دو رنگ میشه) چاقو رو میزنید تو آبجوش و برش های طولی بزنید و ژله رول کنید .

نکته اگه ژله بیشتر از ۴۵ دقیقه تو یخچال بمونه نمیتونید رولش کنید و ترک میخوره

طرز تهیه ژله رولی با بستنی:

مواد لازم :

  • ژله یک بسته
  • بستنی وانیلی نصف پیمانه

ژله رو با ۳/۴ آبجوش مخلوط کنید و بذارید به روش بن ماری ژله کامل حل شه .بستنی وانیلی رو بهش اضافه کنید و بذارید کاملا آب شه,زیاد بهم نزنید فقط بذارید آب بشه .تو ظرف مستطیلی به اندازه نیم سانت ژله بریزید و ۴۵ دقیقه بذارید تو یخچال تا ببنده و بعد برش طولی بدید و رول کنید

 

طرز تهیه ژله رنگین کمان:

ژله هر رنگی که میخوایم یک بسته,من اینجا از یک بسته ژله سبز و یک بسته ژله آلوورا استفاده کردم

ژله سبز رو با ۳/۴ لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و نصفش رو میریزیم تو ظرف(بستگی به اندازه ظرف داره که چقدر ژله بریزید,من ظرفم زیاد بزرگ نبود و هر لایه نصف بسته ژله شد) و میذاریم تو یخچال که کامل خودش رو بگیره، ژله آلوورا رو ۳/۴ آبجوش مخلوط میکنیم و نصفش میکنیم.نصفش رو میذارید خنک شه(نذارید تو یخچال بذارید تو محیط کم کم خنک شه)بستنی وانیلی کاملا آب شده رو بهش اضافه کنید و نصفش رو آروم بریزید رو ژله رنگ سبزمون که کاملا خودش رو گرفته و باز بذارید تو یخچال که ببنده.بعد از اینکه ژله کامل بست نصف ژله آلووا رو میریزیم و باز میذاریم تو یخچال که ببنده.این لایه باز ژله آلوورا که با بستنی مخلوط شده بود رو میریزیم و میذاریم تو یخچال.لایه آخر اول ژله رولی رو میذاریم و نصف ژله سبزی که برامون مونده بود رو میریزم روش و میذاریم تو یخچال که کاملا ببنده

 

دستور ژله رولی و رنگین کمان

طرز تهیه ژله تزریقی :

ژله آلوورا را از شب قبل با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد بصورت بن ماری اجازه بدید که دانه های ژله کامل حله شه بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید و بذارید در یخچال تا خوب خودش رو بگیره و ببنده(اگه تو ظرف شیشه ای نشکن بریزید بهترتره و هر گلبرگی رو که تزریق میکنید و می تونید ببینید که چطوری شده) .در کاسه های جداگانه یک قاشق خامه رو با چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید تا به رنگی که دوست دارید برسید
سر سرنگ رو بردارید وسرنگ رو با خامه رنگی مورد نظرتون پر کنید و سوزن سرنگ رو وصل کنید.سعی کنید سرنگ ها هوا نداشته باشه چون کارتون تمیز در نمیاد

تزریق ژله :

ابتدا باید از مرکز گل شروع کنید,یه دایره فرضی در نظر بگیرید و سرنگ رو عمود داخل ژله فرو کنید و یواش یواش سرنگ رو به بالا بکشید و هم زمان خامه رو تزریق کنید(این شکلی خامه به حال سوزنی تزریق میشه).همینطور ادامه میدید تا دایره درست شه که این میشه پرچم های گلتون
اگه خامه از ژله اتون بیرون زد با دستمال کاغذی تمیزش کنید که رو طرحتون تسلط داشته باشید .برای گلبرگ ها میتونید قاشق یا چاقو رو بصورت اریب کنار پرچم ها وارد کنید و از کنارش سرنگ رو وارد کنید و گلبرگ ها رو تزریق کنید .همینطور گلبرگ ها رو ادامه بدید هرچی گلبرگ ها بیشتر باشه گلتون خوشگلتر میشه .وقتی گلتون کامل شد ،باز ژله آلوورا درست میکنید و با نصف لیوان بستنی مخلوط میکنید و میذارید خنک شه و یه لایه روی ژله اتون میریزید و میذارید تو یخچال که کامل ببنده .برای اینکه ژله رو از ظرف دربیارید,یه کاسه رو پر از آبجوش کنید و ظرف ژله رو ۳ الی ۵ ثانیه تو آبجوش بذارید و برگردونید

 

شما میتوانید سوالات خود را در انجمن آشپزی و در قسمت دسرها با نویسنده در میان بگذارید .

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *