دستور پخت فلافل

فلافل غذای محبوب جنوبی های عزیز و البته همه ی ایرانی ها می باشد . در این ارسال از پرشین بکس قصد داریم دستور پخت فلافل را به شما آموزش دهیم . اگر علاقمند به یادگیری پخت فلافل هستید به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید .

عکس فلافل

مواد لازم برای پخت فلافل :

  • نخود خیس شده و کوبیده شده ۲۵۰ گرم
  • پیاز یک عدد ( متوسط )
  • سیر دو حبه
  • سیب زمنی به صورت آب پز و کوبیده شده یک عدد ( کوچک )
  • گوجه یک عدد ( کوچک )
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت فلافل :

برای پخت فلافل باید نخود ها را از شب قبل خوب در آب بخیسانید و سپس آن را با چرخ گوشj یا گوشت کوب خوب له نمایید .سیر ، پیاز ، گوجه و سیب زمینی را رنده کرده و به نخود ها اضافه می کنید . سعی کنید که مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا آماده شود برای پخت . بعد از مخلوط کردن مواد شما میتوانید با استفاده از دست و یا دستگاه فلافل ها را قرمز کنید . برای پخت فلافل با دست کافیست کمی دست خود را خیس کنید و مواد را در دست خود به صورت گلوله های کوچک در بیاورید و سپس آن را قرمز کنید .

این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر نخود ها از شب قبل خیش خورده نشوند امکان دارد مشکلاتی را برای دستگاه گوارش شما به وجود بیاورد . به همین دلیل توصیه میکنیم که برای پخت فلافل حتما نخود ها را در آب بخیسانید و چند بار به فاصله های چند ساعت آب آن را عوض کنید تا دچار مشکل نشوید .

نوش جان 🙂

کلمات کلیدی:

  • روش تهیه فلافل بندری -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *