دستور پخت شیرینی برسله

شیرینی برسله یکی از شیرینی های زیبا و خوشمزه مناسب مراسم ها می باشد که نجوه ی پخت تقریبا ساده ای هم دارد . در این ارسال از پرشین بکس با همکاری RAHA که یکی از کاربران فعال تالار در زمینه ی آشپزی می باشد با دستور پخت شیرینی برسله در خدمت شما هستیم . با ما همراه باشید .

[​IMG]

مواد لازم برای پخت شیرینی برسله :

کره : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۶۰ گرم
وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ : ۱ عدد
آرد سفید : ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چای خوری

 

دستور پخت شیرینی برسله :

ابتدا کره ها را با قاشق نرم کرده و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود . سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می نماییم . ۱۰۰ گرم از آرد را در ظرفی جداگانه با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و با موادی که آماده کردیم مخلوط می کنیم .

حالا ۱۰۰ گرم از آرد باقیمانده را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا به یک خمیر لطیف و نچسب تبدیل شود . در اینجا میتوانید برای زیبایی از رنگ های خوراکی هم استفاده نمایید . در ادامه میتوانید با هر قالبی که دوست دارید خمیر خود را قالب گیری نمایید . برای پخت شیرینی برسله آن را در سینی قرار داده و در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه یا ۳۵۰ فارنهایت به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید .

 

نکته مهم در پخت شیرینی برسله:
کره و تخم مرغ را باید یک ساعت قبل از درست کردن کیک یا شیرینی از یخچال بیرون بگذارید،این کار باعث میشود شیرینی پف بیشتری کند و شیرینی به کف ظرف نچسبد.

تصاویری اختصاصی از شیرینی برسله به دستپخت RAHA ( کاربر تالار ) :

 

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

کلمات کلیدی:

  • شیرینی برسله -
  • برسله -
  • دستور شیرینی -
  • اندازه برای شیرینی برسله -
  • شیرینی بلسلر -
  • شیریتی برسله -
  • دستور شیرینی برسله -
  • مدت زمان شیرینی برسله -
  • خمیر شیرینی برسله چرا از هم می پاشه -
  • اموزش شیرنی برسله -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *