آموزش حذف اکانت تلگرام – Delete Telegram account

تلگرام یک مسنجر بسیار قدرتمند و رایگان می باشد که در ایران مصرف کنندگان بسیاری دارد . نرم افزار تلگرام با امکانات بی نظیری که در خود داشت توانست در مدت کوتاهی به برترین پیام رسان ایران تبدیل شود . اما گاهی اوقات نیاز داریم تا به هر دلیلی اکانت تلگرام خود را حذف کنیم ! باید بدانید که قابلیت حذف اکانت تلگرام در نرم افزار به صورت پیشفرض وجود ندارد و شما باید از طریق وب سایت تلگرام نسبت به حذف اکانت تلگرام خود اقدام نمایید . برای یادگیری روش حذف اکانت تلگرام خود با ما همراه باشید .

آموزش حذف اکانت تلگرام - Delete Telegram account ‫حذف اکانت تلگرام دلیت اکانت تلگرام‬‎

مراحل حذف اکانت تلگرام (Delete Telegram account) یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد. تمامی مراحل به سادگی قابل انجام است که در پایین صفحه آن را به صورت تصویری برایتان توضیح دادم.

۱: ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید (روی لینک کلیک کنید)

۲: پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد, از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید و گزینه Next را بزنید.

آموزش حذف اکانت تلگرام - Delete Telegram account

۳: در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password وارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم آموزش حذف اکانت تلگرام - Delete Telegram account
چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری

۴: در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری

۵: در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری

۶: در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری

توجه : پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.

پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند.

همچنین پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.

 

کلمات کلیدی:

  • دلیت اکانت موبوپلا -
  • اموزش حذف اکانت موبوپلاس -
  • حذف اکانت تلگرام -
  • دلیت اکانت موبوپلاس -
  • دیلیت اکانت دروموبوپلاس -
  • دیلت اکانت موبو پلاس -
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *