همانطور که در پست قبل نیز گفتیم، در این پست می خواهیم قابلیت حذف اتوماتیک اطلاعات خصوصی هنگام خروج از مرورگر اینترنت اکسپلورر را مورد بررسی قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

 

اینترنت اکسپلورر نیز در خود توانایی حذف تمام اطلاعات خصوصی هنگام خروج را دارد. روی آیکون چرخ دنده کلیک کرده و Internet options را انتخاب کنید.

در تب General،  گزینه ی “Delete browsing history on exit” را فعال کنید.

روی دکمه ی Delete  کلیک کرده تا بتوانید اطلاعاتی را که می خواهید اینترنت اکسپلورر آنها را حذف کند ویرایش کنید. ممکن است بخواهید گزینه ی Preserve Favorites website data را غیرفعال کرده یا اینترنت اکسپلورر کوکی ها و کش وبسایت های مورد علاقه­ی شما را نگه دارد.

بعد از انتخاب گزینه های مورد نظر، روی دکمه ی Delete کلیک کنید. اینترنت اکسپلورر بلافاصله تمام اطلاعات خصوصی شما را پاک کرده و بعد از آن هردفعه که مرورگر خود را خارج کنید آن ها را حذف خواهد کرد.