جدیدترین ایده برای تزیین خرما ماه رمضان

تزیین خرما

برای تزیینات خرما می توان ایده هایی جالب و خلاقانه را پیاده سازی نمود.خصوصا حال که ماه رمضان است و سفره های افطاری قرار است با ظرافت و دقت تمام چیده شود تزیین خرما با ایده جدید می تواند سفره شما را بسیار زیبا و جذاب نماید.

مواد لازم :
خرما : یک بسته
گردو : به مقدار لازم

مواد لازم جهت خمیر :
شیر: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: 1/4 پیمانه
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
رنگ یا زعفران دم کرده: در صورت دلخواه
آرد: به میزانی که خمیر به دست نچسبد

شربت بار : این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و … که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.
مروارید خوراکی : جهت تهیه انواع مرواریدها و اکلیل های خوراکی اینجا کلیک کنید )

طرز تهیه :
ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .

تزیین خرما

سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .

تزیین خرما

شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .

تزیین خرما

شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .

تزیین خرما

روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .

تزیین خرما

خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .

تزیین خرما

سپس به این صورت دور خرما بپیچید .

تزیین خرما تزیین خرما

با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .

تزیین خرما

بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره.

تزیین خرما تزیین خرما

همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .

بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ – ۳ دقیقه قرار می دیم .

تزیین خرما تزیین خرما