تزیین آجیل مخصوص تازه عروس ها

تزیین آجیل مخصوص تازه عروس ها

تزیین آجیل

نو عروسان همیشه دوست دارند خانه و لوازم آنان تک باشد و همچنین اگر به زودی جشن نوروز نیز در راه باشد دوست دارند تک ترین و خاص ترین پذیرایی را نیز ارائه دهند برای این منظور می توانید از ایده های تزیین آجیل که در ادامه قرار داده شده است استفاده نمایید و سلیقه خود را هر چه تمام تر نشان دهید.

آجیل به مخلوطی از خشکبار گفته می‌شود که بنا بر سلایق و مدل‌های گوناگون، ترکیبات آن فرق می‌کند.

آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشته‌است به صورتی که برخی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می‌کنند.
امروزه جایگاه آجیل میان ایرانیان از حضور در مراسم جشن و شادی فراتر رفته‌است و به بخشی از اعتقادات مذهبی آن‌ها نیز وارد شده‌است. در بسیاری از مراسم مذهبی (که معمولاً توسط زنان برپا می‌شود) از نوعی آجیل، موسوم به آجیل مشکل گشا استفاده می‌وشد که هرچند توسط هیچ مرجع مذهبی ای تایید نشده‌است اما مردم بر این باورند که می‌تواند آنها را در رفع مشکلاتشان یاری کند.

آجیل‌ها انواع بسیار گوناگونی دارند که نمی‌توان برای تمامی آنها اسم انتخاب کرد. برخی اسامی هم که برای آجیل‌ها انتخاب می‌شود از دو شیوه نام گذاری پیروی می‌کند.

شیوه اول که نام آجیل را بر اساس کاربرد آن انتخاب می‌کند. (برای مثال آجیل مشکل گشا).
شیوه دوم نام آجیل را بر اساس ترکیبات و اجزای آن انتخاب می‌کند. (مانند آجیل شور، آجیل شیرین، چهار مغز).
آجیل میوه

خانواده آجیل‌ها دسته‌ای از میوه‌جات با پوست سخت و سفت هستند که از درختان با دانه ناشکوفا و باز عمل می‌آیند. در زبان انگلیسی کلمه nut به گستره بزرگی از دانه‌های خشکبار شده اطلاق می‌شود اما در دانش زیست شناسی تعداد مشخص و محدودی از آنها nut (آجیل) هستند. آجیل‌ها یک منبع مهم غذایی برای حیات وحش و انسان‌ها محسوب می‌شوند. گردو، پسته،فندق، بادام، بلوط، بادام هندی، بادام زمینی جزء آجیل‌ها هستند.

 

تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل تزیین آجیل

[تعداد: 1    میانگین: 2/5]

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *